Nedenstående ses månedens menu.
Uge: 42
Fredag d. 17. oktober
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og rødkål
Æblegrød m/mælk
Lørdag d. 18. oktober
Hamburgerryg m/stuvet grønkål
Is m/vafler
Søndag d. 19. oktober
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Aspargessuppe m/brød og kødboller
Uge: 43
Mandag d. 20. oktober
Hønsefrikasse m/kartofler
Mannagrød m/saft
Tirsdag d. 21. oktober
Chole Masala m/olivenbrød
Hyldebærsuppe m/æbler
Onsdag d. 22. oktober
Køkkenchefens overraskelse
Græskar/tomatsuppe m/cremefraiche
Torsdag d. 23. oktober
Dampet fisk m/grøntsager
Æblegrød m/mælk
Fredag d. 24. oktober
Forloren hare m/vildt sauce, kartofler og tyttebær
Bønnepuresuppe m/brød
Lørdag d. 25. oktober
Kyllingebrystfilet m/sauterede grøntsager og kartofler
Syltede pærer m/flødeskum
Søndag d. 26. oktober
Kogt oksekød m/peberrodssauce og boullionkartofler
Jordbærkage m/flødeskum
Uge: 44
Mandag d. 27. oktober
Stegt medisterpølse m/rødkål og skysauce
Porresuppe m/brød
Tirsdag d. 28. oktober
Grøntsagslasagne m/salat
Rismelsgrød m/saft
Onsdag d. 29. oktober
Køkkenchefens overraskelse
Broccolisuppe m/brød
Torsdag d. 30. oktober
Stegt fisk m/råkost
Solbærgrød m/mælk
Fredag d. 31. oktober
Farserede blomkål m/svampesauce og kartofler
Græskar/tomatsuppe m/cremefraiche