Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 08
Tirsdag d. 18. februar
Ryetbokrebinetter(flæskekød og gulerod)m/majs
Kartoffelsuppe m/bacon
Onsdag d. 19. februar
Kalv i estragon m/kartofler og grøntsager
Brødæggekage m/syltetøj
Torsdag d. 20. februar
Dampet fisk m/salat og dressing
Rabarbergrød m/mælk
Fredag d. 21. februar
Brunkål m/flæsk, kartofler og sennep
Rabarbersuppe m/flødeskum
Lørdag d. 22. februar
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Ananas og ferskner m/flødeskum
Søndag d. 23. februar
Husarsteg m/sauce, kartofler og grøntsager
Hjemmelavet is m/vafler


Uge: 09
Mandag d. 24. februar
Boller i karry m/løse ris
Spinatsuppe m/brød
Tirsdag d. 25. februar
Fredagsgryde m/kartofler
Øllebrød m/flødeskum
Onsdag d. 26. februar
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og rødkål
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
Torsdag d. 27. februar
Stegt fisk m/råkost
Blomme/æblegrød m/mælk
Fredag d. 28. februar
Svenske kødboller m/syltede tyttebær
Risengrød m/saft
Lørdag d. 29. februar
Stegt kylling m/rabarberkompot
Blomme/æblegrød m/mælk

Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk