Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 21
Lørdag d. 25. maj
Kalvesteg m/flødekartofler og majs
Ymerfromage
Søndag d. 26. maj
Kogt skinke m/stuvede ærter og gulerødder
Syltede ferskner m/makronflødeskum


Uge: 22
Mandag d. 27. maj
Bitoks(hakkebøf) i paprikasauce, kartofler og ærter
Frugtsuppe m/tvebakker
Tirsdag d. 28. maj
Karryret m/ananas, champignon og løse ris
Koldskål m/jordbær
Onsdag d. 29. maj
Dampet fisk m/salat og dressing
Stikkelbærgrød m/mælk
Torsdag d. 30. maj
Sprængt kam m/aspargessauce og grøntsager
Kræmmerhuse m/syltetøj og flødeskum
Fredag d. 31. maj
Kalkunkrebinetter m/champignonsauce og kartofler
Juliennesuppe m/brød
Lørdag d. 1. juni
Oksesteg m/skysauce og grøntsager
Chokoladebudding m/flødeskum
Søndag d. 2. juni
Helstegt svinemørbrad m/agurkesalat
Is m/vafler


Uge: 23
Mandag d. 3. juni
Boller i karry m/løse ris
Koldskål m/junkere
Tirsdag d. 4. juni
Blomkålsgratin m/skinke hertil champignonsauce
Jordbærsuppe m/flødeskum
Onsdag d. 5. juni
Flødegullasch m/kartoffelmos
Gulerodskage m/flødeskum
Torsdag d. 6. juni
Stegt fisk m/råkost
Blomme/æblegrød m/mælk
Fredag d. 7. juni
Frikadeller m/stuvet spidskål
Indisk karrysuppe m/brød
Lørdag d. 8. juni
Kalvesteg m/sauce, kartofler og grøntsager
Muldvarpeskud
Søndag d. 9. juni
Stegt kylling m/rabarberkompot
Jordbærfromage m/flødeskum


Uge: 24
Mandag d. 10. juni
kogt skinke m/hollandaisesauce og asparges
Hjemmelavet is m/vafler
Tirsdag d. 11. juni
Krebinet m/brun sauce, kartofler og grøntsager
Hindbærsuppe m/flødeskum
Onsdag d. 12. juni
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og coleslaw
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
Torsdag d. 13. juni
Fiskefrikadeller m/remouladesauce, kartofler og råsalat
Rødgrød m/mælk
Fredag d. 14. juni
Baconruller m/sauce, kartofler og grøntsager
Tomatsuppe m/ris
Lørdag d. 15. juni
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Solbærtrifli m/flødeskum
Søndag d. 16. juni
Kogt hamburgerryg m/ravigottesauce og grøntsager
Moccaparfait m/chokoladedrys


Uge: 25
Mandag d. 17. juni
Peberkrebinetter m/sauce,kartofler og grønt
Risengrød m/saft
Tirsdag d. 18. juni
Hjerter i flødesauce m/persille
Løgsuppe m/ostebrød
Onsdag d. 19. juni
Kalkunfrikadeller m/tomatsauce og pasta
Koldskål m/hindbær
Torsdag d. 20. juni
Dampet fisk m/salat og dressing
Jordbærgrød m/mælk
Fredag d. 21. juni
Kogt oksekød m/sur/sød sauce og grøntsager
Oksekødssuppe m/kød-og melboller
Lørdag d. 22. juni
Benløse fugle m/sauce, kartofler og grøntsager
Vaniljebudding m/saftsauce
Søndag d. 23. juni
Kotelet i fad m/løse ris og salat
Abrikostrifli m/flødeskum


Uge: 26
Mandag d. 24. juni
Stegt medister m/grøntsager og skysauce
Blegsellerisuppe m/brød
Tirsdag d. 25. juni
Kalv i estragon m/kartofler og grøntsager
Koldskål m/frugt
Onsdag d. 26. juni
Grydebøf m/kartofler og grøntsager
Mannagrød m/saft
Torsdag d. 27. juni
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
Fredag d. 28. juni
Forloren hare m/vildtsauce, kartofler og tyttebær
Champignonsuppe m/brød
Lørdag d. 29. juni
Kalveruller m/skinke og ost
Blommetrifli m/flødeskum
Søndag d. 30. juni
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Citronfromage m/flødeskum

Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk