Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 08
Tirsdag d. 18. februar
Ryetbokrebinetter(flæskekød og gulerod)m/majs
Kartoffelsuppe m/bacon
kuverter
Onsdag d. 19. februar
Kalv i estragon m/kartofler og grøntsager
Brødæggekage m/syltetøj
kuverter
Torsdag d. 20. februar
Dampet fisk m/salat og dressing
Rabarbergrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 21. februar
Brunkål m/flæsk, kartofler og sennep
Rabarbersuppe m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 22. februar
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Ananas og ferskner m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 23. februar
Husarsteg m/sauce, kartofler og grøntsager
Hjemmelavet is m/vafler
kuverter


Uge: 09
Mandag d. 24. februar
Boller i karry m/løse ris
Spinatsuppe m/brød
kuverter
Tirsdag d. 25. februar
Fredagsgryde m/kartofler
Øllebrød m/flødeskum
kuverter
Onsdag d. 26. februar
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og rødkål
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
kuverter
Torsdag d. 27. februar
Stegt fisk m/råkost
Blomme/æblegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 28. februar
Svenske kødboller m/syltede tyttebær
Risengrød m/saft
kuverter
Lørdag d. 29. februar
Stegt kylling m/rabarberkompot
Blomme/æblegrød m/mælk
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk