Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 38
Lørdag d. 21. september
Stegt svinekotelet m/brun sauce, kartofler og grøntsager
Blommetrifli m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 22. september
Kogt kylling m/aspargessauce og kartofler
Hønsekødssuppe m/kød-og melboller
kuverter


Uge: 39
Mandag d. 23. september
Boller i karry m/løse ris
Broccolisuppe m/brød
kuverter
Tirsdag d. 24. september
Hjerter i flødesauce m/persille
Brødæggekage m/syltetøj
kuverter
Onsdag d. 25. september
Stegt medister m/rødkål og skysauce
Æblesuppe m/tvebakker
kuverter
Torsdag d. 26. september
Fiskefrikadeller m/salat og dressing
Solbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 27. september
Flødegullasch m/kartofler og surt
Rabarberkoldskål m/kammerjunkere
kuverter
Lørdag d. 28. september
Kogt oksekød m/boullionkartofler og peberrodssauce
Hjemmelavet is m/vafler
kuverter
Søndag d. 29. september
Kogt glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Chokolademousse m/flødeskum
kuverter


Uge: 40
Mandag d. 30. september
Blomkålsgratin m/skinke hertil champignonsauce
Tomatsuppe m/porrer
kuverter
Tirsdag d. 1. oktober
Stegt kalvelever m/bløde løg
Kærnemælkssuppe m/rosiner
kuverter
Onsdag d. 2. oktober
Krebinet m/brun sauce, kartofler og grøntsager
Mandarinris
kuverter
Torsdag d. 3. oktober
Dampet fisk m/salat og dressing
Stikkelbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 4. oktober
Grønkålssuppe m/kogt flæsk og medister
Gulerodskage m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 5. oktober
Flødegullasch m/kartofler og surt
Mandarinfromage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 6. oktober
Helstegt svinemørbrad m/agurkesalat
Kirsebærgrød m/mælk
kuverter


Uge: 41
Mandag d. 7. oktober
Bitoks(hakkebøf) i paprikasauce, kartofler og ærter
Hybensuppe m/flødeskum
kuverter
Tirsdag d. 8. oktober
Græsk farsbrød m/tzatziki og kartofler
Sveskegrød m/mælk
kuverter
Onsdag d. 9. oktober
Kalkunkrebinetter m/champignonsauce og kartofler
Minestronesuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 10. oktober
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 11. oktober
Ryetbogryde(oksekød,løg,tomat,champ,) m/kartofler
Risengrød m/saft
kuverter
Lørdag d. 12. oktober
Stegt kylling m/agurkesalat
Citronfromage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 13. oktober
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Is m/vafler
kuverter


Uge: 42
Mandag d. 14. oktober
Frikadeller m/sauce, kartofler og grøntsager
Ærtepuresuppe m/brød
kuverter
Tirsdag d. 15. oktober
Kogt sprænkt nakke m/hvid sauce og kartofler
Øllebrød m/flødeskum
kuverter
Onsdag d. 16. oktober
Stegt flæsk m/persillesauce, kartofler og gulerødder
Frugtsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Torsdag d. 17. oktober
Dampet fisk m/salat og dressing
Rødgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 18. oktober
Grydebøf m/kartofler og grøntsager
Legeret hønsekødssuppe
kuverter
Lørdag d. 19. oktober
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Hindbærtrifli m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 20. oktober
Paprikagryde m/bacon, cocktailpølser hertil ris
Syltede pærer m/flødeskum
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk