Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 21
Lørdag d. 25. maj
Kalvesteg m/flødekartofler og majs
Ymerfromage
kuverter
Søndag d. 26. maj
Kogt skinke m/stuvede ærter og gulerødder
Syltede ferskner m/makronflødeskum
kuverter


Uge: 22
Mandag d. 27. maj
Bitoks(hakkebøf) i paprikasauce, kartofler og ærter
Frugtsuppe m/tvebakker
kuverter
Tirsdag d. 28. maj
Karryret m/ananas, champignon og løse ris
Koldskål m/jordbær
kuverter
Onsdag d. 29. maj
Dampet fisk m/salat og dressing
Stikkelbærgrød m/mælk
kuverter
Torsdag d. 30. maj
Sprængt kam m/aspargessauce og grøntsager
Kræmmerhuse m/syltetøj og flødeskum
kuverter
Fredag d. 31. maj
Kalkunkrebinetter m/champignonsauce og kartofler
Juliennesuppe m/brød
kuverter
Lørdag d. 1. juni
Oksesteg m/skysauce og grøntsager
Chokoladebudding m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 2. juni
Helstegt svinemørbrad m/agurkesalat
Is m/vafler
kuverter


Uge: 23
Mandag d. 3. juni
Boller i karry m/løse ris
Koldskål m/junkere
kuverter
Tirsdag d. 4. juni
Blomkålsgratin m/skinke hertil champignonsauce
Jordbærsuppe m/flødeskum
kuverter
Onsdag d. 5. juni
Flødegullasch m/kartoffelmos
Gulerodskage m/flødeskum
kuverter
Torsdag d. 6. juni
Stegt fisk m/råkost
Blomme/æblegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 7. juni
Frikadeller m/stuvet spidskål
Indisk karrysuppe m/brød
kuverter
Lørdag d. 8. juni
Kalvesteg m/sauce, kartofler og grøntsager
Muldvarpeskud
kuverter
Søndag d. 9. juni
Stegt kylling m/rabarberkompot
Jordbærfromage m/flødeskum
kuverter


Uge: 24
Mandag d. 10. juni
kogt skinke m/hollandaisesauce og asparges
Hjemmelavet is m/vafler
kuverter
Tirsdag d. 11. juni
Krebinet m/brun sauce, kartofler og grøntsager
Hindbærsuppe m/flødeskum
kuverter
Onsdag d. 12. juni
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og coleslaw
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
kuverter
Torsdag d. 13. juni
Fiskefrikadeller m/remouladesauce, kartofler og råsalat
Rødgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 14. juni
Baconruller m/sauce, kartofler og grøntsager
Tomatsuppe m/ris
kuverter
Lørdag d. 15. juni
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Solbærtrifli m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 16. juni
Kogt hamburgerryg m/ravigottesauce og grøntsager
Moccaparfait m/chokoladedrys
kuverter


Uge: 25
Mandag d. 17. juni
Peberkrebinetter m/sauce,kartofler og grønt
Risengrød m/saft
kuverter
Tirsdag d. 18. juni
Hjerter i flødesauce m/persille
Løgsuppe m/ostebrød
kuverter
Onsdag d. 19. juni
Kalkunfrikadeller m/tomatsauce og pasta
Koldskål m/hindbær
kuverter
Torsdag d. 20. juni
Dampet fisk m/salat og dressing
Jordbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 21. juni
Kogt oksekød m/sur/sød sauce og grøntsager
Oksekødssuppe m/kød-og melboller
kuverter
Lørdag d. 22. juni
Benløse fugle m/sauce, kartofler og grøntsager
Vaniljebudding m/saftsauce
kuverter
Søndag d. 23. juni
Kotelet i fad m/løse ris og salat
Abrikostrifli m/flødeskum
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk